Sæson åbning

Så er vi klar til at åbne op for en ny sæson, vores træf blev jo desværre aflyst pga. Corona virus men vi håber vi kommer stærkt igen næste år, vi har fået tilladelse til at åbne op d. 1. maj så længe vi overholder nogle retningslinjer i forhold til Corona.

Vi har fået oprettet MobilePay erhverv så medlemskort kan betales på nr. 205655 tekst “kontingent”

Vil man støtte os er alle bidrag velkommen.

AFLYSNING AF TRÆF

Det er med beklagelse at vi desværre må se os nødsaget til at aflyse vores Last & Brandbiltræf d. 25. april.
Som omstændighederne er i øjeblikket er det ikke muligt eller forsvarligt at gennemføre, vi håber for alle at det snart er slut med corona virussen.

Vi håber at se jer til vores træf næste år.

Last & Brandbiltræf 25. april 2020 kl. 10-16

Så blev det 2020 og vi er så småt klar med programmet for vores træf, vi har været så heldig at Kjellerup Event har gjort det muligt for os at lave et arrangement som vi kan invitere folk gratis ind til.

I år har vi igen fornøjelsen af Lasse Magnussen på scenen, sidste år var Lasse garant for god underholdning og fantastisk godt musik, Lasse er nok mest kendt som forsanger i bandet den røde tråd.

Vi har også fået fældet vores store egetræ foran museet, stammen som står tilbage vil Rasmus Kragh, en ung lovende motorsavs-kunstner gå i krig med, han har fået frie tøjler til at lave et kunststykke med temaet brand, så det bliver spændende at følge ham i løbet af dagen.

Vi glæder os til at se gamle som nye udstiller på pladsen d. 25 april.